Helteistä iltapäivää kaikille! ashamed0006.gif 

Pari viime yötäkin on ollut todella kuumia, on pitänyt olla tuulettimet päällä, eikä peittoa ole voinut kuvitellakaan pitävänsä päällä. Pahimmillaan sisällä on lämpötila noussut yli +30 vaikka on läpiveto. Ja etelän suuntaan olevalla parvekkeella on ollut hurjat +38,6. Päivittäin kuulee Medihelin lentävän ohi ja tulee mietittyä, kuka nyt on saanut lämpöhalvauksen. Tänään oli lehdessä 'sääennustajan' Länsirannikon Ukon haastattelu, jossa hän kertoi elokuun olevan helteinen vaikkakin pilvinen välillä, samoin syyskuu on lämmin. Vasta lokakuussa viilenee tai oikeastaan kylmenee äkisti. Toissa päiväinen sadekuuro illalla ei pahemmin viilentänyt ilmaa, joten taidan uskoa tuota sääukkelia. Ei paljon kylmässä suihkussakaan käynti auta, kun heti on uudestaan ihon pinnalla hikikarpaloita.

732621.jpg

Helle on vienyt parvekekukkanikin lähes kuoleman partaalle, tuo kuva on otettu kuun alussa. Eivät orvokit jaksa tätä kuumuutta ja samettiruusutkin ovat alkaneet kärsiä, vaikka annan niille vettä päivittäin.

sick0016.gif

Tämä helle on väsyttänyt sen verran, että on tullut otettua päiväunetkin ihan kunnolla parina päivänä. Eikä käsitöiden teko oikein maistu kun tuntuu, että lanka takertuu hikoaviin käsiin eikä luista oikein puikoillakaan.