Onpas aikaa taas mennyt edellisestä päivityksestä. Lomautukset ja lyhennetty työviikko loppuivat meillä marraskuun alussa ja palattiin normaaliin työviikkoon. Jouluna oli ruhtinaalliset 5 päivää vapaata ja nyt vuodenvaihteessakin 4 päivää. Loppiainenkin katkaisee työviikon mukavasti keskeltä viikkoa.

Tänne rannikollekin saatiin  kunnon pakkaset ennen joulua ja luntakin tuli ihan mukavasti. Olo on ollut niin kotoinen kun maa on ollut valkeana ja pakkanen on paukkunut -23 parhaimmillaan. Viime maanantain ja tiistain loskakelikään ei pahemmin masentanut, kun tänä aamuna on taas ollut -10. Vaatetta vaan pari kerrosta ja ulkona tarkenee hyvin. Olen vähitellen oppinut merituulen vaikutuksenkin pakkaseen ja huomannut, että kerrospukeutuminen kannattaa.

Olen virkannut Novitan Lollipop-langasta itselleni ihan perinteisen kaulurin ja baskerin. Käytin lilan ja sinisen kirjavia lankoja molempiin. Baskeriin laitoin vielä vaaleansinisen fleecevuorin ja lankatupsun koristeeksi. Kuvia ei vielä ole. Kävin taas Parvillan tehtaanmyymälässä ostamassa 5kg lankaa hintaan 15€. Nyt neulon villatakkia tummanpunaisesta kaksinkertaisesta joustavasta langasta kakkosen puikoilla. Aika hidastahan se on, mutta ikuisuusprojektejahan nämä neuleet yleensä ovat. Saa nähdä saanko valmiiksi ennen juhannusta, hehheh. Samassa satsissa oli myös metsänvihreää, siitä ajattelin tehdä ensi talveksi parikin villapaitaa. Toiseen teen varmaan raitoja tuosta tummanpunaisesta, ettei tule ihan samanlaisia.

Oikein hyvää, käsityörikasta ja tervettä uutta vuotta kaikille sivuilla vieraileville!